Kvalitní počítač je nejlepším kamarádem každého školáka nebo studenta

A operativní leasing zase moderním řešením, jak si ho pořídit.

Kvalitní počítač je nejlepším kamarádem každého  studenta

Konec prázdnin je každý rok stejný. Rodiče narychlo připravují školní výbavu, studenti vybavují koleje nebo byty a připravují se na začátek přednášek a děti přemýšlí, jak po prázdninách okouzlit své spolužáky. Co takhle pořídit si nový kvalitní počítač nebo mobilní telefon? 

V loňském školním roce se více než kdy dříve ukázala potřeba kvalitního vybavení, protože bez něj online výuka prostě nešla. Letos se snad podobný scénář opakovat nebude, ale potřeba používat při studiu spolehlivá digitální zařízení tu s námi už zůstane. Ne každý má ale po ruce mnoho tisíc, aby si takové vybavení mohl ze dne na den pořídit. Řešením může být náš operativní leasing, kdy si zařízení dlouhodobě pronajmete. Každého asi napadne otázka, proč počítač nebo telefon raději nevlastnit? Důvodů je hned několik. V dnešním světě stále častěji slyšíme slovo udržitelnost a potřeba každou věc vlastnit pomalu dělá prostor jiným možnostem, mezi které patří ať už sdílení věcí, jako třeba u car sharingu nebo právě dlouhodobý pronájem. Vybavení, které už se rozhodnete nepoužívat nebo vyměnit za nové, navíc většinou končí doma v šuplíku, a ne vždy se dočká dalšího využití. Společnosti, které pronájem nabízejí, ale tyto věci nadále využijí nebo zajistí jejich ekologickou recyklaci. 

Zajímají vás i další výhody „nevlastnění“? Můžete sáhnout po výrobcích z vyšší cenové kategorie, protože měsíční cena pořád zůstane velmi příznivá. Navíc máte jistotu, že v případě jakéhokoliv problému vám rychle zajistíme výměnu přístroje nebo jeho náhradu po dobu opravy. V ceně pronájmu je zahrnuto i nadstandardní pojištění. Po ukončení doby pronájmu můžete automaticky přejít na nový počítač nebo telefon a pokračovat bez problémů dál. 

Rentalit nabízí dlouhodobý pronájem kvalitního vybavení třeba od společností Apple, Dell, Acer, HP a dalších. Máte tak skvělou možnost vybrat si přesně to, co potřebujete a bez nutnosti se zadlužit. Měsíčně platíte dostupnou částku a o nic jiného se nemusíte starat. Ve dne tak můžete bez problémů studovat a večer třeba pařit s přáteli oblíbené hry. Začátek školního roku zní docela dobře, co myslíte?